Flere resulteter finnes under oppskriften
4 rødspettefileter
2 ss sake eller tørr sherry
4 rå scampi eller kongereker
4 tørkede japanske sopp
12 usaltede jordnøtter
frisk mynte
salt
pepper
25 g smør
Bløtlegg soppen i varmt vann i 30 minutter. Klipp fire stykker bakepapir på 25 x 40 cm. Brett dem på midten, klipp dem ovale og smør dem med smør. Legg én fiskefilet på hvert papirstykke, dynk med sake og dryss med salt og pepper.
Ta hodet av rekene og legg én på hver fisk. Skjær den utbløtte soppen i tynne strimler og legg den øverst sammen med nøttene og et par friske mynteblad. Lukk bakepapiret rundt fisken. Pakkene skal være helt tette, slik at saften ikke renner ut.
Bak pakkene midt i ovnen i 200 C i 20 minutter. Server fisken i de lukkede pakkene med hvit ris og soyasaus til.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers