Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor pakke fryste spettefileter
saft av 1/2 sitron
hvetemel
salt
egg
malt brød eller griljernmel
smør eller margarin til steking
1 stor rød paprika
1-2 ss kapers
1 1/2 sitron
Del fisken i passe store serveringsbiter. Drypp over saften av 1/2 sitron.
Dobbeltpanér fisken, dvs. dypp den først i salt/hvetemelblanding, så i sammenpisket egg og til slutt i malt brød.
Stek fisken lekkert brun og sprø i smør/oljeblandingen. Legg den opp på varmt serveringsfat.
Rens paprikaen og skjær den i strimler. Fres dem lett i smør i pannen og legg dem oppå fisken på fatet. Dryss over kapers. Server rikelig med sitronbåter ved siden av.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers