Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts olivenolje
100 g frisk sjampinjong i skiver
100 g frisk spinat, hakket
2 hvitløkbåter, finhakkede
1/2 ts tørket oregano
250 g flyndrefilet
1 ss sherry
1 dl revet mozzarella
Forvarm ovnen til 240 grader, og smør en ildfast form. Varm oljen i en stekepanne, og stek soppen. Tilsett spinat, og stek videre til den er så vidt myk. Hell væsken over i den ildfaste formen. Tilsett hvitløk og oregano i grønnsakene. Fordel grønnsakene på flyndrefiletene, rull dem sammen, og legg dem med skjøten ned i den ildfaste formen. Drypp sherry over filetene, og dryss mozzarellaost over, Stekes i ovnen 15-20 min. Kokte poteter og grønnsaker serveres til.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers