Flere resulteter finnes under oppskriften
8-10 rødspettefileter
1 egg
brødrasp
salt
pepper
2 ss olje
2 ss margarin
Fyll:
2 ss kaviar
50 g eskeost
klippet gressløk
Garnityr:
oliven
sitronbåter
Hvis rødspettefiletene er dypfryste, tines de så mye at de skiller seg fra hverandre.
Dryss fiskefiletene med salt og pepper. Bland kaviar og ost og smak til med gressløk.
Legg en skje av fyllet på den ene siden av fiskefiletene. Brett dem så dobbelt fra hals til hode.
Vend filetene i sammenpisket egg og brødrasp.
Stek dem gylne og sprø i en blanding av olje og margarin.
Server fiskefiletene med kokte poteter og grønn salat til.
Brasert flyndrefilet med sjampinjong
Dampet flyndrefilet med reker og sjampinjong
Flyndre og skalldyr i bakepapir
Flyndrefilet med vårløk og appelsinsaus
Frityrkokt flyndrefilet med safranris
Gratinerte flyndrefileter med sjampinjongfres
Grillet rødspette med sprøstekt bacon
Grillet rødspettefilet med løvetannsalat
Helstekt småflyndre med sitron og persille
Ovnskokt flyndre i rømme med rekeris
Ovnskokt rødspette med blåskjell
Pannestekt flyndre med Marsala-vin
Rødspette med kryddersterkt garnityr
Rødspette på spinatbunn med reddikfløte
Rødspettefileter eller -skiver stekt i panne
Rødspettefileter innbakt i mangold
Stekt flyndrefilet med reker og kapers