Flere resulteter finnes under oppskriften
6 vårrullplater, ferdigkjøpt eller lag dem selv etter oppskrift FYLL: 2 ss olje 2 hvitløkfedd, pressede 300 g malt kyllingkjøtt, skinn- og benfritt 2 ss soyasaus 150 g friske eller hermetiske bønneskudd, som skylles i kaldt vann ¼ ts pepper olje til fritering 3 ss sesamolje agurkskiver til servering
Varm oljen i en stekepanne og fres hvitløken lys brun. Tilsett alle de andre ingrediensene til fyllet og stek under omrøring i ca 3 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Avkjøl fyllet og smak til med eventuelt mer krydder. Fordel fyllet på vårrullplatene. Legg det nært den ene spissen. Brett sidespissen inn over fyllet, rull sammen og pensle den siste spissen med litt vann eller eggehvite. Legg dem med skjøtren ned og la vårrullene hvile litt. Ha eventuelt litt sesamolje i frityroljen, det setter fin nøttesmak. Varm oljen og stek vårrullene ca 5 minutter eller til de er pent brune. Server dem nystekte med agurksiver til. Sett soyasaus og chilisaus på bordet.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce