Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør eller margarin 6 ss sukker 1 egg, sammenvispet 4 dl siktet hvetemel FYLL: 4 eggeplommer 2 eggehviter 4 dl melk 300 g sukker
Rør smør og sukker lyst og luftig. Rør i egg og mel til en fast deig. Arbeid den godt og kna den i 10 minutter eller bruk kjøkkenmaskin. Visp sammen eggeplommene og hviter til det er godt blandet. Det skal ikke piskes luftig. Tilsett sukker og melk og sett bollen over en kjele med kokende vann. Rør til sukkeret har løst seg opp. La fyllet hvile i 15 minutter. Del deigen i 20 emner. Klem emnene ut i sandkakeformer eller andre små ildfaste former. Pass på at deigen er jevntykk. Fordel fyllet i tertene. Stek dem ved 150 C i ca 40 minutter til de er gjennomstekte. Avkjøl dem og ta dem ut av formene.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce