Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg fett sideflesk, svinebuk eller ribbe uten ben, i store biter 3 pressede hvitløkfedd 4 ss soyasaus 1 ts kinesisk femkrydder eller kinesisk krydderblanding 5 ss tørr sherry eller risvin 3 ss olje 1 ts sukker 1 liter vann hakket frisk persille eller koriander til pynt
Mariner kjøttet i 1 time i hvitløk, soyasaus, femkrydder og vin. La det renne av og stek det pent brunt i varm olje. Ha på vann og tilsett sukker. La kjøttet småkoke i 30 minutter til det er meget mørt. La det renne av og skjær det i skiver. Kok inn kokekraften og hell den over kjøttet eller server den ved siden av. Server dampede kinesiske melboller til, og pynt med hakket koriander. I Norge bruker vi gjerne usaltet sideflesk i stedet for svinebuk.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce