Flere resulteter finnes under oppskriften
275 g eggnudler
2 ss vegetabilsk olje
3 vårløk, hakket
1 presset hvitløkfedd
2,5 cm fersk ingefær, skrelt og revet
1 ts sterk paprika
1 ts malt koriander
3 utbenede kyllingbryst i skiver
125 g rensede sukkererter
125 g minimais
225 g friske bønnespirer
1 ss maisenna
3 ss soyasaus
3 ss sitronsaft
1 ss sukker
3 ss hakket frisk koriander til pynt
Kok opp saltet vann i en stor kjele. Ha i nudlene og kok dem etter anvisningen på pakken. La dem renne av, dekk til og hold dem varme.
Varm oljen i en wok eller stor stekepanne. Tilsett vårløk og la den surre over svak varme. Rør inn hvitløk, ingefær, paprika, malt koriander og kylling og stek under omrøring i 3-4 minutter. Tilsett sukkererter, minimais og bønnespirer, fres opp og rør inn de kokte nudlene.
Bland maisenna, soyasaus, sitronsaft og sukker i en liten bolle. Ha jevningen i woken og la det putre til det tykner. Server pyntet ned hakket koriander.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce