Flere resulteter finnes under oppskriften
6 sukkererter, rensede 2 kinakålblader i 2 cm store biter 6 aspargesbønner, rensede 6 tørkede kinesiske sopper, bløtlagt i varmt vann til de er myke, uten stilker 12 små friske sjampinjonger 20 tørkede liljeknopper, kjøpes i innvandrerbutikker som Golden Needles 1 terning gjæret bønneost, knust 2 ss hoisinsaus 2 ss soyasaus 1 ts malt pepper 4 ss olje 2,5 dl vann
Legg liljeknoppene i bløt til de er myke og skjær av de harde spissene. Bind sammen hver til en knute. Varm oljen og rør ut den gjærede bønneosten i den. Tilsett hoisinsausen og rør om i 1 minutt. Tilsett alle de andre ingrediensene unntatt vannet, og rør om. Tilsett vann og kok på sterk varme mens du rører hele tiden til det tykner. Denne retten smaker enda bedre hvis den varmes opp igjen neste dag. Denne kinesiske retten er høyt skattet blant buddhistiske vegeterianere, og henspeiler på de 18 disiplene til Buddha, som på sankrit heter Lohan. Her har du samtlige 18 ingredienser, men har du minst seks av dem, får du et tilfredsstillende resultat: Kinakålblader, tørket sopp, fingersopp, lodden sopp, sky-ørerer (tørket muggsopp), hvit muggsopp, sukkererter, søte tofu-vafler, brun tofu (soyaost), røde dadler, gingkonatter, lotusfrø, vermicelli (tynn spaghetti) av ris eller bønner, sjøgress, liljeknopper, gjæret bønneost, hoisinsaus og hvitløk.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce