Flere resulteter finnes under oppskriften
6 ss sukker
3 dl vann
2 ss ingefærsirup
2 stjerneanis
2,5 cm kanelstang
1 nellikspiker
saften av ½ sitron
2 myntekvister
1 mango
2 bananer i skiver
8 litchier, friske eller hermetiske
225 g friske jordbær, renset og delt i to
2 biter skrelt, fersk ingefær, i strimler
1 ananas
Ha sukker, vann, ingefærsirup, stjerneanis, kanel, nellikspiker, sitronsaft og mynte i en kjele. Kok op og la det syde i 3 minutter. Sil laken i en stor bolle og la den avkjøles.
Skjær endene av mangoen og skrell den. Still mangoen på den ene enden og skjær av kjøttet i to stykker fra hver side av den store, flate stenen. Skjær kjøttet i like deler og ha det i den avkjølte laken. Tilsett bananer, litchier, jordbær og ingefær. Dekk til og sett salaten kaldt til den skal serveres.
Del ananasen i to på langs. Skjær ut kjøttet slik at du får to båtformer. Del fruktkjøttet i store biter og ha det i den avkjølte laken.
Ha frukten over i de to ananashalvdelene og server. Det vil være igjen nok frukt til å etterfylle de to ananashalvdelene.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce