Flere resulteter finnes under oppskriften
8 ikke for modne bananer 1 dl hvetemel ¼ ts bakepulver 1 dl rismel eller hvetemel 1 ss maisenna ½ ts salt 2,5 dl vann olje til frityrsteking 4 ss brunt sukker
Sikt sammen mel og bakepulver. Tilsett salt. Rør i vann til en tykk kremaktig røre. La den hvile i 30 minutter. Rør godt i den, men ikke pisk den. Varm oljen til det ryker av den. Skrell bananene og del dem i to på langs. Dypp bananbitene i røren og stek dem pent brune. La dem renne av og rull dem i brunt sukker. Server dem varme med is til. Dette er nærmest for en nasjonal smårett å regne for kineserne. Server gjerne med kuler av kokosis eller mangois ved siden av. Vaniljeis eller jordbæris passer også utmerket til.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce