Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g magert lammekjøtt 5 poteter, skrelt og delt i fire 3 gulrøtter i 1 cm tykke skiver 2 ss soyasaus 1 ts malt ingefær 1 ts kinesisk femkrydder eller kinesisk krydderblanding ¼ ts malt pepper 1 dl olje 5 ss tørr sherry, om ønskelig
Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Tørk det på kjøkkenpapir og brun det i varm olje. Ta opp kjøttet med hullsleiv og stek poteter og gulrøtter i 5 minutter. Ta dem opp og sett dem til side. Ha lammekjøttet, soyasaus og krydder i en kasserolle. Hell på vann så det dekker. Kok opp og la gryten småkoke i 2 timer eller til kjøttet er mørt. Ha poteter, gulrøtter og vin i gryten 5 minutter før den skal serveres. Pass på at potetene er gjennomkokte. Denne 1000 år gamle retten kle kalt Tung Po-lam, etter den kinesiske muslimske poeten, maleren og livsnyteren ved samme navn.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce