Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggeplommer
3 dl kremfløte
115 g sucker
2 modne avocadoer
revet skall av 2 lime
saften av 1 lime
2 eggehviter
friske myntekvister og avocadoskiver til pynt
Pisk eggeplommene. Varm fløte og sukker i en kjele og rør godt til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen når fløten når kokepunktet.
Hell de piskede eggeplommene langsomt i den varme fløten fra et stykke over kjelen. Dette hindrer blandingen i å skille seg. La blandingen avkjøles, rør om av og til og sett den kaldt.
Skrell og mos avocadoene og rør dem inn i den avkjølte eggesausen sammen med limeskall og saft. Smak til med sukker.
Hell blandingen i en lav form og sett i fryseren til den tykner. Rør godt om et par ganger for å hindre at det dannes iskrystaller.
Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i blandingen. Frys isen til den er fast, og server pyntet med mynte og avocado.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce