Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sjøabbor eller hyse eller annen hel saltfisk, ca 1 kg 2 ss revet frisk ingefær 3-4 kinesiske tørkede sopper 2 ss soyasaus 4 ss tørr sherry eller hvitvin, om ønskelig pepper, malt 2 ss olje hakket vårløk eller purre til pynt
Rens fisken, men la hodet sitte på, men fjern gjellene. Skjær dype snitt gjennom fiskeskinnet og nesten inn til beinet. Legg fisken på et dypt fat. Bløtlegg soppene i varmt vann til de er myke. Fjern stilken og skjær hatten i strimler. Ha sopp og ingefær i snittene på fisken. Drypp på soyasaus og vin og dryss med litt pepper. Damp fisken under lokk med hull i over kokende vann i 10 minutter eller til den er gjennomkokt. Dryss hakket vårløk over før servering. Kraften i fatet er en fin smakstilsetning i suppe eller saus.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce