Bruksanvisning
Bløtlegg soppen 25-30 minutter i en bolle med kaldt vann, deretter skyller du dem grundig og kaster eventuelle harde stilker. La soppen renne av og skjær den i tynne skiver. Skjær svinekjøttet i fyrstikktynne strimler. Strimle kinakål, bambusskudd og vårløk tynt.
Knekk eggene i en bolle, tilsett en klype salt og pisk dem. Varm litt olje i en wok, ha i eggene og rør og vend forsiktig til de stivner litt. Ta opp eggerøren, sett den til side og hold den varm.
Varm resten av oljen i woken, tilsett kjøttet og fres det under omrøring i ca 1 minutt eller til fargen endres. Ha i sopp, kinakål, bambusskudd og vårløk og fres under omrøring 1 minutt til. Deretter tilsettes resten av saltet, soyasaus og vin eller sherry.
Fres grønnsakene under omrøring 1 minutt til, før du har eggerøren i woken. Bland godt slik at eggerøren løser seg opp. Dynk med sesamolje og server omgående.
På kinesisk er Mu Shu navnet på en klargul blomst. Denne retten serveres tradisjonelt som et fyll innpakket i tynne pannepaker, men den kan også serveres for seg med kokt ris.