Flere resulteter finnes under oppskriften
4 fileter hyse, torsk eller flyndre ca 175 g hver
1 ts five-spice powder
4 ts maisenna
1 ss sesam- eller solsikkeolje
3 vårløk i tynne skiver
1 ts finhakket fersk ingefær
150 g små sjampinjonger i skiver
115 g minimais i skiver
2 ss soyasaus
3 ss tørr sherry eller eplejuice
1 ts sukker
salt
nykvernet svart pepper
wokede grønnsaker til servering
Vend fiskefiletene godt i five-spice powder og maisenna. Varm oljen i en wok eller stekepanne og fres vårløk, ingefær, sopp og minimais under omrøring i ca 1 minutt. Tilsett fiskefiletene og stek i 2-3 minutter. Snu dem én gang.
Bland soyasaus, sherry eller juice og sukker i en bolle og hell blandingen over fisken. La det surre i 2 minutter, smak til og server omgående med wokede grønnsaker.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce