Flere resulteter finnes under oppskriften
4 faste epler uten kjernehus og skall
115 g hvetemel
1,2 dl kaldt vann
1 pisket egg
vegetabilsk olje til steking
2 ss vegetabilsk olje til glasuren
115 g sukker
Del hvert eple i åtte biter. Dryss litt mel på hver bit. Sikt resten av melet i en bolle, tilsett det kalde vannet litt etter litt og bland til en jevn røre. Tilsett det piskede egget og bland godt.
Bland oljen i en wok. Dypp eplebitene i røren og frityrstek dem i puljevis i ca 3 minutter eller til de er gyllenbrune.
Ta dem opp og la dem renne av. Varm 2 ss av oljen i woken, tilsett sukkeret og rør hele tiden til sukkeret er karamellisert. Tilsett raskt eplebitene og bland godt slik at hver eplebit dekkes med glasuren. Dypp eplebitene i kaldt vann slik at glasuren stivner før servering.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce