Flere resulteter finnes under oppskriften
1 daggammel loff 300 g medisterdeig eller kyllingfarse 150 g malte rå eller kokte reker uten skall 3 egg, sammenvispede 2 ss soyasaus ¼ ts malt pepper 200 g sesamfrø vegetabilsk olje til steking
Bland det malte kjøttet med reker, 2 ss sammenvispet egg, soyasaus og pepper. Skjær loffen i skiver og stikk ut små sirkler med et lite glass, ca 25 stk eller skjær av skorpen og skjær loffskivene i trekanter. Pensle en loffsirkel med sammenvispet egg og ha et lag av kjøttblandingen, ca ½ cm tykt. Klem det godt fast. Fortsett på samme måte til all farsen er brukt opp. Det burde rekke til 20-25 sirkler. Pensle med egg igjen og dypp i sesamfrø. Stek dem i omganger i varm olje til de er gyllenbrune, snu den en gang under stekingen. La dem renne av på kjøkkenpapir.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce