Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g hvetemel, siktet 2 ss tørrgjær 2 ts sukker 3 ss lunkent vann 3 dl lunken melk
Bland gjær, sukker og lunkent vann. La det stå et lunt sted til de skummer. Bland gjærblandingen med mel og lunken melk. Arbeid sammen til en fast deig og kna den på godt melet bakebord i 15 minutter til den er smidig, eller bruk kjøkkenmaskin. La den heve under plast til dobbel størrelse. Kna deigen godt i 5 minutter. Form til 2-3 cm tykk pølse. Del den i 24 emner og kjevle hvert emne til en sirkel., ca 10 cm i diameter. Brett sammen sirklene og pensle dem med litt olje. La dem heve i 20 minutter. Legg bollene på fuktet klede over en rist. Damp bollene over kokende vann i 20 minutter. La det være et par cm avstand mellom bollene på risten, de hever seg. Server bollene kalde eller varme. Mens vi har våre raspeballer, har kineserne sine melboller som fylles med mangt og forvandles til søte eller aromatiske retter. I Nord-Kina, der de ikke dyrker ris, er disse melbollene fast følge til nesten alle kjøttretter.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce