Flere resulteter finnes under oppskriften
1 torsk, 600-700 g
100 g friske sjampinjonger
1 ½ dl varm fiskekraft, kokt på ben og hoder
75 g bambusskudd
2 løk
½ dl jordnøttolje
2 ts maisennamel
1 ss kinesisk soya
salt
pepper
Rens torsken og skjær ut filetene. Kok hodet og benene i minst mulig vann, som er tilsatt salt, pepper og en halv løk. Kok i 15-20 minutter og sil opp kraften.
Skjær tynne skiver av fisk, løk, bambusskudd og sopp. Dryss melet og litt salt og pepper over fisken.
Varm halvparten av oljen i en dyp stekepanne og rist, løk, sopp og bambusskudd til løken blir klar. Vend litt på grønnsakene. Ha dem opp i en bolle. Smelt resten av oljen i samme panne og stek fiskestykkene i noen minutter slik at de får gyllen farge.
Tilsett grønnsakene og deretter fiskekraft og soya. La retten surre i 3-5 minutter og server deretter med det samme.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce