Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g tørkede eggenudler, spaghetti eller vermicelli 3 ss olje 150 g rått eller grillet kyllingbryst uten skinn og ben 2 stilker stangselleri 2 ss soyasaus ¼ ts malt pepper 2,5 dl varm hønsebuljong (terning + vann) 2 små vårløk eller 1 liten purre i tynne ringer
Kok nudlene eller pastaen etter anvisning på pakken i rikelig, lettsaltet vann. Sil av kokevannet, skyll den i kaldt vann og la den renne av i en sikt. Skjær kyllingkjøttet i tynne strimler. Skjær sellerien i skrå, 1 cm tykke skiver. Varm oljen i en wok eller stekepanne til den begynner å ryke. Tilsett rå kylling og stek under omrøring til den skifter farge. La sellerien, og evt grillet kyllingkjøtt stekes med i 1 minutt. Tilsett soyasaus, pepper og buljong. Kok opp og ha i nudlene. Kok i 2 minutter under omrøring. Tilsett vårløk eller purre og la den koke med i 1 minutt. Kinesiske eggnudler er laget på nesten samme måte som italiensk pasta. Får du ikke tak i kinesiske nudler, kan du bruke italiensk spaghetti eller vermicelli.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce