Flere resulteter finnes under oppskriften
275 g magert kyllingkjøtt i tynne strimler
2 ss solsikkeolje
1 stor hvitløkfedd
1 cm stor bit av fersk ingefær
skallet av 1/2 sitron
1/2 rød paprika i skiver
4 vårløk, hakket
2 gulrøtter, skåret i fyrstikktynne strimler
115 g aspargesbønner
2 ss oyster sauce
1 klype sukker
25 g saltede peanøtter
lett knust salt
nymalt svart pepper
frisk korander til pynt
ris til servering
Skjær sitronskallet i tynne strimler. Skrell og hakk ingefær og hvitløk. Varm oljen i stekepanne eller wok over sterk varme. Ha i sitronskall, ingefær og hvitløk og brun det under omrøring i 30 sekunder.
Tilsett kylling og fres under omrøring i ca 2 minutter. Ha i grønnsakene og stek under omrøring i 4-5 minutter til kyllingen er stekt og grønnsakene er møre.
Rør til slutt inn Oyster sauce, sukker, peanøtter, salt og pepper og la det frese 1 minutt til slik at det blandes godt. Serveres omgåående pyntet med koriander, sammen med ris.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce