Flere resulteter finnes under oppskriften
5 egg, sammenpiskede 1 stor gulrot, revet 250 g reker med skall eller 1 renset krabbeskjell 3 ss olje 1 ss soyasaus 2 vårløk, hakket 1 liten purre eller en bunt gressløk 1 ss sesamfrø salatblader, om ønskelig
Rens rekene. Drypp soyaen på rekene. Varm oljen i en stor stekepanne. Fres gulrøttene på middels varme i 1 minutt til de begynner å bli myke. Skyv dem til den ene siden av pannen og hell i eggene. Stek eggene under omrøring i 2 minutter, som du gjør når du lager omelett. Bland dem med gulrøttene. Tilsett rekene og stek videre til rekene er gjennomvarme og eggene kremaktige. De må ikke stivne helt. Fujong skal være myk. Dryss vårløk og sesamfrø på. Fujong kan også serveres innpakket i salatblader som en lett, liten forrett.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce