Flere resulteter finnes under oppskriften
225 g eggnudler
1 ss sesamolje
3 ss jordnøttolje
2 hvitløkfedd i tynne skiver
2,5 cm fersk ingefær, finhakket
2 ferske, røde chili, renset for frø og kjernehusvegger
125 g broccoli, delt opp i små buketter
125 g minimais
175 g shiitake- eller østerssopp i skiver
1 bunt vårløk i skiver
125 g strimlet kinakål
125 g bønnespirer
1-2 ss mørk soyasaus
salt
nykvernet svart pepper
Kok eggnudlene i en kjele med kokende, saltet vann etter anvisningen på pakken. La dem renne godt av, vend dem i sesamolje og sett dem til side.
Varm jordnøttoljen i en wok eller stor stekepanne og fres hvitløk og ingefær under omrøring i 1 minutt. Tilsett chili, broccoli, minimais og sopp og fres videre under omrøring i 2 minutter.
Tilsett vårløk i skiver, strimelt kål og bønnespirer. Fres under omrøring i 2 minutter.
Ha i nudlene, soyasaus og svart pepper. Stek videre på sterk varme i 2-3 minutter til ingrediensene er godt blandet og gjennomvarme. Serveres omgående.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce