Flere resulteter finnes under oppskriften
20 kyllingvinger, bare den tykkeste delen 2 sammenvispede egg 10 knuste cream crackers (Kapteinkjeks) eller 1 dl brødrasp olje til frityrsteking TIL SERVERING: kinesisk plommesaus, hoisinsaus eller soyasaus agurksiver ananasbiter
Skjær eventuelt av de ytterste spisse delene på kyllingvingene i leddet. Skrap kjøttet nedover benet til det blir liggende som en ball i den andre enden av benet. Fjern det tynne benet og behold det tykke som håndtak. Dypp vingene i sammenvispet egg og så i knuste kjeks eller brødrasp. La dem hvile noen minutter. Stek dem gylne og sprø i olje, noen få om gangen. Pass på at de blir gjennomstekte. Hold dem varme på rist i stekeovnen mens resten stekes. Sett fram forskjellige sauser og agurk og ananas på bordet.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce