Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g mørt, benfritt magert svinekjøtt i 2 cm store terninger 2 egg, sammenvispede maisennamel olje til fritering ½ løk i skiver 2 tomater i båter 1 grønn paprika i strimler 1 liten boks ananasbiter SAUS: 3 ss plommesaus, om ønskelig 3 ss ketchup eller mild chilisaus 5 ss ananaskraft, fra boksen 1 ts eddik
Vend kjøttet i egg og deretter i maisenna. Rist av overflødig mel. Stek kjøttet gyllent i varm olje. La det renne av på kjøkkenpapir. Varm 3 ss olje og stek løken i 1 minutt. Ha i alle ingrediensene til sausen, paprika, tomater og ananas. Kok opp og smak eventuelt til med mer krydder, surt og søtt. Tilsett litt vann hvis sausen er for tykk. Tilsett kjøttet og vend det i sausen. Server kokt ris til.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce