Flere resulteter finnes under oppskriften
20 wonton-skinn (små deigplater, ca 6 cm i diameter. Se orientalske butikker 300 g malt svinekjøtt eller karbonadedeig 150 g malte eller finhakkede rå eller kokte reker uten skall 2 ts maisenna eller potetmel 2 ss sesamolje, eller vanlig olje ¼ ts malt pepper 1 ss soyasaus 50 g gjennomsiktig vermicelli, knekkes opp og kokes nesten mør i lettsaltet vann 7,5 dl buljong (2-3 terninger + vann) tynne ringer vårløk eller purre til pynt
Bland malt kjøtt, reker, maisenna, olje, pepper og soyasaus. Ha 2 ts av blandingen på hver wonton. Fukt kantene med vann og brett dem rundt fyllet, vri litt og klem kantene godt sammen. Kok opp buljongen. Legg i de fylte wontonene og vermicellien. La suppen småkoke i 3 minutter. Smak eventuelt til med mer krydder. Dryss vårløk eller purre over.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce