Flere resulteter finnes under oppskriften
275 g tørkede eggnudler
1 ss vegetabilsk olje
1 hakket løk
1 presset hvitløkfedd
2,5 cm fersk ingefær, skrelt og hakket
50 g hermetiske vannkastanjer i skiver
1 ss lys soyasaus
2 ss fiskekraft eller sterk hønsebuljong
175 g kokt eller stekt kyllingbryst i skiver
150 g kokt skinke i tykke skiver, skåret i korte strimler
225 g reker uten skall
175 g bønnespirer
200 g hermetisk minimais, avrent
2 lime i båter til pynt
1 liten bunt frisk koriander, finhakket til pynt
Kok nudlene etter anvisningen på pakken. La dem renne av og sett dem til side.
Varm oljen i en wok. Når den er varm, har du i løk, hvitløk og ingefær og freser det forsiktig under omrøring. Tilsett vannkastanjer, soyasaus, fiskekraft eller hønsebuljong, kylling, skinke og reker. Bland godt.
Tilsett nudler, bønnespirer og minimais. Fres under omrøring i 6-8 minutter og server omgående med limebåter, og pyntet med koriander.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce