Flere resulteter finnes under oppskriften
8 store sjampinjonger
3 vårløk skåret i strimler på langs
1 presset hvitløkfedd
2 ss Oyster sauce (evnt. lys soyasaus)
275 g marinert tofy skåret i små terninger
1 boks (200 g) maiskorn, avrent
2 ss sesamolje
salt
nykvernet pepper
strimlet vårløk til pynt
Varm ovnen til 200 C. Sett til side sjampinjonghattene og finhakk stilkene. Ha stilkene i en bolle. Tilsett vårløk og hvitløk og hell over Oyster sauce. Bland godt.
Tørk den marinerte tofuen og ha den i soppeblandingen sammen med maiskornene. Krydre til med salt og pepper og rør om.
Legg sopphattene med den åpne siden opp og fordel fyllet på dem
Pensle soppkantene med oljen. Anrett sjampinjongen i en ildfast form og stek dem i 12-15 minutter til sjampinjongene er så vidt møre. Deretter serveres de, pyntet med strimlet vårløk.
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Mu Shu svinekjøtt med egg og sopp
Nudler med kylling, reker og skinke
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekte risnudler med reker og blekksprut
Stir-fried reker og sukkererter
Storfekjøtt med appelsin og ingefær
Svinekjøtt med ingefær og black bean sauce