Flere resulteter finnes under oppskriften
1 søtpotet
2 gulrøtter, kuttet i tykke skiver
3 tomater
8-10 blad av issalat, oppskåret
1 boks kikerter, avrente
1 ss valnøttkjerner
1 ss saltanas, skåret i ringer til pynt
1 liten løk, skåret i ringer til pynt
Dressing:
1 ss honning
6 ss naturell yoghurt
½ ts salt
1 ts malt svart pepper
Kok gulrotbitene i lettsaltet vann til de er kokte, men sprø. Legg gulrotbitene sammen med søtpotetbitene, tøm av vannet og ha i en bolle.
Skjær forsiktig toppen av tomatene (bruk helst plommetomater), grav ut innmaten, fjern frøene og hakk kjøttet.
Dekk en glassbolle med salatblad. Bland sammen søtpotet, gulrot, kikerter og tomater og fyll det i bollen.
Lag en dressing av honning, yoghurt, salt og pepper og bland alt med en gaffel. Pynt salaten med valnøttkjerner, sultanas og løkringer. Hell dressingen over salaten og bland godt. Server dressingen i en separat bolle, om ønskelig.
Denne sallaten har en sursøt smak, og kan serveres varm som en tilleggsrett. Lag en større porsjon hvis den skal brukes som hovedrett.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)