Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor løk
1 syrlig eple
1 stor gulrot
50 g kålrot
100 g sellerirot
4 tomater
2 ss smør eller margarin
1-2 ss karri
1 1/2 l hønsebuljong
1 ss kokos eller fersk revet kokosnøtt
1 ss arrowrot- eller maisennamel
1 dl rosiner
2-3 dl kokt ris
Skrell grønnsakene og frukten og skjær dem i svært små terninger eller riv dem grovt på rivjern. Skåld og trekk skinnet av tomatene og skjær dem i terninger.
Hakk løken og fres den i smøret i en gryte. Tilsett karrien og la den frese med noen minutter.
Rør i frukten og grønnsakene og spe med den varme buljongen. Tilsett kokosen og la suppen småkoke under lokk i 30 minutter.
Jevn suppen med arrowrotmel utrørt i litt kaldt vann og smak til med mer krydder om nødvendig.
Server suppen i varme tallerkener med en spiseskje rosiner og noen spiseskjeer ris i hver tallerken.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)