Flere resulteter finnes under oppskriften
25 limefrukter
225 g salt
50 g malt fennikelfrø
50 g sennepspulver
1 ss chilipulver
15 g gurkemeie
6 dl sennepsolje
1 ts asafoetida
25 g gule sennepskorn, knust
(ca 450 g ferdig blanding)
Del limen i åtte biter og fjern alle steiner. Ha frukten i en stor, sterilisert ildfast glassbolle. Tilsett salt og bland godt. Dekk til bollen og la den stå på et varmt sted i 1 til 2 uker, til limen er blitt myk og begynner å bli brun.
I en liten bolle blandes fennikel, sennep, chilipulver og gurkemeie. Tilsett limeblandingen, rør med en treskje til alt er godt blandet. Dekk til og la stå på et varmt sted i ytterligere 2-3 dager.
Varm olje i en stor stekepanne og fres opp asafoetida og sennepskorn. Når oljen er glovarm, hell den over limeblandingen. Rør godt, legg et rent håndkle over og la det stå på et varmt sted en ukes tid før servering.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)