Bruksanvisning
Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg kjøttet i og mariner i 30 minutter.
Varm 4 ss av oljen, ha i alle krydderne og stek 1 minutt.
La marinaden renne av kjøttet, ha det i pannen og stek godt. Tilsett 6,5 dl varmt vann og resten av marinaden, dekk til og la det koke til kjøttet er mørt.
Varm resten av oljen i en annen kjele og ha i risen. Stek til risen er blank. Tilsett 6 dl varmt vann og kok over svak varme til risen er luftig.
Varm 1 ss ghee i en liten panne, stek løken gyllen. Tilsett mandler og rosiner og stek 1 minutt. Sett til side.
Legg ris og kjøtt med saus lagvis i en stor, ildfast bolle. Det øverste laget skal være ris.
Dryss stekt løk, rosiner, mandler og koriander over. Bland safran i melk og hell over. Hell resten av gheen over, dekk til og sett retten i ovnen til den er gjennomvarm.
Serveres fra bollen med grønn salat.