Bruksanvisning
Denne retten kommer fra Maharashtra. Den er vanlig på landet, sammen med roti, og ofte bruker man ferske auberginer rett fra planten og tilbereder maten mens gjestene venter.
Varm opp 2 ss av oljen, tilsett kryddernellik, pepper og korianderfrø. Stek i 1 minutt, tilsett løk. Stek til løken er brun.
Tilsett kokos, rør til den er pent brun, ta av varmen, avkjøl og kjør blandingen til en jevn masse i kjøkkenmaskin. Tilsett vann om nødvendig.
Del hver aubergine i fire på langs, så de henger sammen i stilken.
Bland kokosmassen med korianderblader, malte kryddere, tamarind, nøtter, sukker og salt. Fyll blandingen i auberginene, og hold av litt.
Rull poteter og løk i resten av massen.
Varm oljen til den ryker, reduser varmen og ha i grønnsakene. Dekk til og la det koke på svak varme uten å svi seg til grønnsakene er møre. Tilsett litt vann om nødvendig.
Serveres varmt med roti til.