Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg torsk
1 ½ ts gurkemeie
1 ts koriander
½ dl yoghurt
2 ss smør
1 løk
1 hvitløkfedd
1 ts salt
500 g tomater
2 selleriblad
litt sitronsaft
Rens fisken og ta ut benene. Skjær den opp i jevne og ikke for små stykker og gni disse inn med gurkemeie og koriander.
Skrell løken, skjær den i skiver og brun disse lett i smøret i en tykkbunnet gryte. Ha så fiskestykkene i gryten og la dem stå og surre på svak varme i 8-10 minutter.
Finhakk eller knus hvitløkfeddet, bland den med saltet og rør den ut i litt yoghurt og et par spiseskjeer vann. Hell denne blandingen opp i gryten til fisken. Legg på lokk og la retten surre noen minutter til. Drypp et par dråper sitronsaft på hvert av fiskestykkene, tilsett finhakkede selleriblad og småkok videre i et par minutter.
Skjær tomatene i skiver. Legg fiskestykkene pent opp på et fat, legg tomatskiver dynket med sitronsaft oppå og dryss til slutt over med litt finhakket sellerigrønt.
Løskokt ris er velsmakende og ekte indisk tilbehør til denne retten.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)