Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g poteter
4 ss vegetabilsk olje
2,5 cm frisk ingefær, skrelt og revet
4 hvitløkfedd, presset
1 grovhakket løk
2 grønne chili, grovhakket
2 tørkede røde chili, grovsmuldret
1 ss spisskummenfrø
225 g frisk spinat, grovhakket eller samme mengde frossen, tint og avrent
salt
2 faste tomater, flådd og hakket, til pynt
Del potetene i fire, eller bruk dem hele hvis det er små nypoteter. Varm olje i en panne, stek potetene til de er brune og sett til side.
Hell av overflødig olje fra pannen, la det være ca 1 ss igjen. Tilsett ingefær, hvitløk, løk, grønn og rød chili og spisskummenfrø og stek forsiktig til løken er gyllen.
Tilsett potetene, smak til med salt, og rør godt. La det steke under lokk til potetene er møre.
Ha i spinat og bland den godt med potetene. Kok under lokk til spinaten er ferdig og all overflødig væske har fordampet.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)