Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g kylling uten ben
2 cm av en ingefærknoll
2 fedd hvitløk
3 løk
300 g vinterreddik
2 ss tamarind eller karripasta
2 ts korianderfrø
2 ts fennikelfrø
1/2 kanelstang
2 ts gurkemeie
1 chili
1 ss paprika
2 nellikspiker
2 ss tomatpuré
2 dl yoghurt
3 ss cashewnøtter
sukker
1/2 sitron
olje
Del kyllingkjøttet i små biter. Gni inn kyllingbitene med karripasta og sitronsaft. Hakk løk og hvitløk, skjær vinterreddiken i skiver og stek i olje til løken er myk.
Løft ut løken og stek kyllingen i 4-6 minutter ved siden av vinterreddiken.
Hakk chili. Knus kanelstangen i hånden. Ha løken tilbake i pannen, og hell over 1 dl yoghurt, tomatpuré, chili, 1 dl vann, nøtter og krydder. La det koke i ca 10 minutter, til sausen begynner å tykne og smaken begynner å sette seg. Smak til med litt sukker og sitron.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)