Flere resulteter finnes under oppskriften
3 x 4 dl bokser kondensert melk
3 piskede eggehviter
350 g melis
1 ts malt kardemomme
1 ss rosenvann
175 g pistasiemandler
75 g sultanas
75 g mandelspon
8 cocktailbær
Fjern merkelappene fra boksene og legg dem i en stor kjele med tettsittende lokk. Fyll kjelen med vann til det rekker ¾ opp på boksene. Kok opp, legg på lokk, og la det småkoke i 20 minutter. Ta boksene opp av vannet og sett til kjøling i 24 timer.
Åpne boksene og hell den kondenserte melken i en stor, kald bolle. Pisk melken til dobbel størrelse, skjær i pisket eggehvite og melis.
Bland forsiktig i kardemomme, rosenvann, pistasiemandler, sultanas, mandelflak og cocktailbær. Dekk bollen med folie og sett i fryseren 1 time.
Ta ut iskremen og rør godt med en gaffel for å brekke opp iskrystallene som har dannet seg langs kanten. Sett tilbake i fryseren. Ta kulfien ut av fryseren 10 minutter før servering. Ha den over i en pen bolle eller porsjonsskåler.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)