Flere resulteter finnes under oppskriften
2 løk
2 ss tomatpuré
½ kopp cashewnøtter
1 ½ ts garam masala
1 presset hvitløkfedd
1 ts chilipulver
1 ss sitronsaus
¼ ts gurkemeie
1 ts salt
1 ss naturell yoghurt
2 ss maisolje
1 ss frisk hakket koriander
1 ss sultanas
500 g kyllingbryst, skåret i biter uten skinn og ben
175 g sjampinjong, små
3 dl vann
1 ss koriander, hakket til pynt
Del løken i biter og ha dem i en kjøkkenmaskin. Kjør i ca 1 minutt. Tilsett tomatpuré, cashewnøtter, garam masala, hvitløk, chilipulver, sitronsaft, gurkemeie, salt og yoghurt og kjør alt i maskinen i 1 1 ½ minutt til.
Varm oljen i stekepannen og ha i krydderblandingen. Fres i 2 minutter på middels lav varme. Tilsett koriander, sultanas og kylling, og stek alt i 1 minutt under omrøring.
Ha i sopp og vann og la det koke opp. Legg på lokk og la det putre i omkring 10 minutter på lav varme. Se om kyllingbitene er gjennomstekte og sausen har tyknet. La det putre litt lenger om nødvendig.
Legg kyllingbitene i en bolle eller på et dypt fat, hell sausen over og pynt med koriander.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)