Ingredienser
1 hel stor kylling, flådd og renset
Marinade:
2 ts hvitløkpasta
2 ts ingefærpasta
2 ts grønn chili, finhakket
1,5 dl yoghurt naturell
1 ts salt
Fyll:
6 ss basmatiris
2 store egg, hardkokt og finhakket
6 ss løk, finhakket
2 ss mandler, hakket
4 ss korianderblader, hakket
salt
Saus:
5 ss solsikkeolje
2 store løk i skiver, kokt til gjennomsiktig, silt og finmalt
2 ts hvitløkpasta
2 ts ingefærpasta
4 kardemommefrukter
8 hele kryddernelliker
16 hele, svarte pepperkorn
2 ts karvefrø
2 laurbærblad
salt
1 ts chilipulver
1 ts gurkemeie
2 ts malt koriander
2 ss mandelflak
2 ss rosiner
4,5 dl yoghurt
Pynt:
4 ss korianderblader, hakket
1 ts safrantråder
2 ss fløte