Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss hvetemel
1 ½ dl vann
1 ts chilipulver
1 ss malt koriander
1 ts malt spisskummen
1 ts sennepspulver
1 ts gurkemeie
4 ss vegetabilsk olje
6-8 karriblader
1 ts spisskummenfrø
1 blomkålhode, delt i buketter
2 dl tykk kokosmelk
saft av 2 sitroner
salt
limebåter å pynte med
Rør ut melet i litt vann til en glatt blanding. Tilsett chili, koriander, spisskummen, sennepspulver, gurkemeie og salt etter behag. Hell på resten av vannet og rør godt sammen.
Varm oljen i en stekepanne og fres karribladene og spisskummenfrøene. Tilsett krydderblandingen og la det syde i 5 minutter. Hvis sausen blir for tykk, tilsett litt mer kokende vann.
Ha i blomkålen og kokosmelk. La det koke opp, legg på lokk og la det trekke til blomkålen er kokt, men sprø. Tilsett sitronsaft, bland godt, og server retten varm, pyntet med limebåter.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)