Flere resulteter finnes under oppskriften
8 egg
150 g kokos, revet, eller 1 boks kokosmelk
4 ts solsikkeolje
1 liten løk, finhakket
60 g sopp, hakket
2 grønne chili, finhakket
6 ss tomater, hakket
½ ts gurkemeie
1 ts malt koriander
Denne oppskriften kommer fra Kerala i sør. Kokosmelken gjør at denne ellers ganske vanlige retten blir noe spesiell.
Pisk eggene. Lag kokosmelk ved å blande kokos og varmt vann, og kjør det i kjøkkenmaskin. Press ut melken gjennom dørslag eller klede og kast kokosmassen (eller bruk hermetisk kokosmelk).
Bland egg, kokosmelk og salt.
Varm oljen i en teflongryte og stek løken gyllen.
Ha i sopp, chili og til slutt tomat. La det steke under omrøring til det er ferdig. Tilsett gurkemeie og koriander.
Hell over eggeblandingen, dekk til og la den stå på svært svak varme til den er fast.
Skjær opp i små stykker, pynt med korianderblader og server med naanbrød.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)