Flere resulteter finnes under oppskriften
900 g kyllingbryst, uten skinn og ben, skåret i biter
6 dl vann
6 kardemommefrukter
5 cm kanelstang
6 koriander
1 ss malt spisskummen
½ ts gurkemeie
3 hvitløkfedd, presset
12 hele pepperkorn
4 hele nellik
1 finhakket løk
115 g kokosmelk
salt
saft av 2 sitroner
brunstekt løk til garnering
Ha kyllingstykkene i en dyp gryte sammen med vannet og la det koke opp. Legg på lokk og la det småkoke i omkring 20 minutter til kjøttet er mørt.
Skum suppen, sil og sett kraften til side. Kyllingstykkene settes til side og holdes varme.
Hell kraften tilbake i gryta og bring til kokepunktet. Tilsett alle de andre ingrediensene og la det småkoke i 10-15 minutter. Sil blandingen og legg kyllingstykkene tilbake i suppen. Varm den opp til kokepunktet igjen og server pyntet med sprøstekt løk.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)