Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ung and
2 ts koriander
½ ts støtt ingefær
½ ts kardemomme
3 kryddernelliker
1 ts safran
1 løk
50 g smør
500 g stensopp
2 ½ dl yoghurt
½ ts salt
1 knivsodd pepper
1 ss finhakkede mynteblad
Gjør anden gryteferdig og del den i 6-8 stykker. Fres koriander, ingefær og finhakket løk i halvparten av smøret i en stor gryte. Tilsett kardemomme, nellik, halvparten av safranen og litt salt. Rør om i blandingen noen minutter og legg så andestykkene i gryten. Skru opp varmen og vend kjøttet i kryddersmøret, men sørg for at det ikke får særlig mye farge. Tilsett så mye vann at kjøttet akkurat dekker. Legg lokket på og la retten stå og surre mellom 75-90 minutter.
Bland yoghurt med pepper, hakkede mynteblad og litt av smøret, som er lettsmeltet, og sil det hele ned i gryten når anden er nesten ferdig. La deretter retten surre videre til en tredjedel av yoghurt-blandingen er kokt inn.
Gjør soppen i stand. Smelt resten av smøret, tilsett resten av safranen og vend soppen 6-8 minutter i dette i en panne eller gryte uten lokk.
Legg andestykkene pent opp på et fat, hell soppen over og server retten straks.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)