Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss hakket frisk koriander
1 ts salt
2 grønne chili, renses og hakkes
3 ss sitronsaft
2 ss vegetabilsk olje
12 kjempereker, renset
1 squash, skåret i tykke skiver
1 løk, skåret i 8 biter
8 minitomater
4 babymais
blandet salat ved servering
Bland koriander, salt, grønn chili, sitronsaft og olje i en kjøkkenmaskin, og kjør i noen sekunder til alt er blandet.
Ha korianderblandingen i en bolle og legg i rekene. Rør rundt så rekene er godt dekket. Sett bollen til side og la stå og trekke i 30 minutter. Sett grillen på svært sterk varme.
Skru varmen ned til medium. Plasser grønnsakene og rekene på fire spidd. Sett spiddene i den forvarmede grillen i 5-7 minutter. Drypp jevnlig med marinade som eventuelt er igjen i bollen, og stek spiddene til alt er stekt og lysebrunt på alle sider.
Server kebabene med en gang på en seng av blandet salat.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)