Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl grønne linser
vann
salt
2-3 salatløk eller 1 purreløk
1 rød paprika
1/2 dl olivenolje
salt
pepper
1 krm sukker
1-2 ss hvitvinseddik
10-12 ferske estragonblader eller 1 ts tørket
Skyll og rens linsene. Kok dem knapt møre i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Sil av væsken.
Skyll og skjær løken i biter eller purren i skiver. Skjær paprikaen i strimler.
Varm oljen på middels varme i en stekepanne. Legg i løk og fres den lett. Smak til med salt, pepper, sukker og vineddik.
Tilsett linser, paprika og grovhakket estragon.
Serveres til hjorte-, rådyr- eller annen viltstek.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost