Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g margarin
3 ts flytende søtningsstoff
2 egg
50 g havregryn
100 g mel (blanding av hvetemel og fin sammalt hvete)
1 ½ ts bakepulver
½ dl melk
¾ dl hakkete mandler og/eller hasselnøtter
4 store epler i båter
kanel
Smelt margarin. Ha i søtningsstoff. Rør inn ett egg om gangen. Bland havregryn, mel, bakepulver og nøtter oppi røra.
Ha deigen i en smurt form og legg eplene i et fint mønster oppå. Dryss litt kanel over. Stek ved 175 C i 45 minutter.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost