Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
½ dl sukker eller tilsvarende i kunstig søtningsstoff
1 dl hveteme
2 ½ ss potetmel
1 ½ ts bakepulver
1 ss kaldt vann
eplemos
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt sammen mel, potetmel og bakepulver. Fold melblandingen forsiktig i eggedosisen og bland inn vannet.
Hell røra i langpanne kledd med bakepapir og stek ved 175 C i 12-15 minutter.
Hvelv kakebunnen på håndkle og la langpanna ligge over til kaken er avkjølt.
Smør på lett sukret eplemos og rull kaken sammen fra langsiden. La den ligge med skjøten ned på et fat i kjøleskapet til den skal serveres.
Ved servering legges skiver av rullekaken på fatet og toppes med en spiseskje lett vaniljekrem.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost