Flere resulteter finnes under oppskriften
425 g hermetisk ananas i biter, nedlagt i egen saft
2 kiwifrukter, flådd og hakket
1 mango, skrelt og utkjernet, hakket
1 bit ingefær i sukkerlake, finhakket + 2 ss av ingefærlaken
200 g amarettikjeks, knust
250 g mascarpone eller annen myk ferskost (Philadelphia Light)
1 liter naturell yoghurt, siles i klede til halv mengde
2 ss melis
30 g ristede mandelflak til pynt
La ananasen renne av og ta vare på 3 ss av saften. Legg ananasbitene i en serveringsbolle sammen med resten av frukten, ananassaften, ingefæren og ingefærlaken. Bland det hele godt.
Dryss den knuste amarettikjeksen over frukten.
Pisk sammen mascarpone, yoghurt og melis. Legg blandingen med skje over den knuste kjeksen og frukten, og glatt det hele til. La den stå og hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
Dryss de ristede mandelflakene over desserten før servering.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost