Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg squash, skåret i store biter
2 rødløk, delt i båter
2 røde paprikaer, renset og skåret i store biter
2 ss olivenolje
2 timiankvister
500 g tomater, skåret i store biter
200 g fetaost, skåret i terninger
60 g svarte oliven
1 ss balsamicoeddik
salt
nymalt svart pepper
Forvarm stekeovnen til 200 C. Fordel squashen, løken og paprikaen utover i et stekefat, stenk oljen over og legg timiankvistene på toppen. La det stå i stekeovnen 25-30 minutter, til grønnsakene er møre og så vidt begynner å få svarte flekker.
Fordel de øvrige ingrediensene i formen og sett inn i ovnen igjen i 10 minutter. Smak til med salt og pepper om nødvendig, og server varm eller kald.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost